Onze managed dienst. Een stukje digitale ontzorging.

Wat houd de managed dienst van JouwNet in? Het gaat in ieder geval over een stukje ontzorging. In de essentie worden wordt JouwNet je vaste aanspreekpunt voor alles over de website. Afhankelijk van het pakket kunnen we diverse taken uit handen nemen. Ons doel is dan ook bereikt als je lekker (onbezorgd) in een watermeloen opblaasband in een zwembad kunt drijven. Het managed pakket is specifiek gericht op WordPress oplossingen.

Wanneer kom ik in aanmerking voor een managed pakket?

Onze managed pakketten zien niet direct af te nemen omdat we deze met zorg inrichten en ook periodiek zorg blijven krijgen. Er zijn twee mogelijkheden wanneer een managed pakket kan worden afgenomen:

  1. Na een ontwikkelproject waar het opgeleverde product wordt omgezet naar een managed pakket
  2. Na een audit van JouwNet op de beoogde WordPress website

What's in the box?

 

Super snelle website
Ijzersterke beveiliging
Automatische backups
Geweldige support
Vast onderhoud
Ideaal voor developers
Content CDN
Snelle hardware
Persoonlijke checks en monitoring

Onze managed hosting is super duper snel

Als je op zoek bent naar een hostingservice die alle technische aspecten van het beheer van uw WordPress-site kan regelen, dan is onze beheerde managed WordPress-hosting de perfecte oplossing. Deze services bieden een groot aantal functies en voordelen die het gemakkelijk maken om je website online te krijgen en soepel te laten werken. Wij zorgen voor zaken als updates van de WordPress-software, beveiligingsmonitoring en -bescherming en prestatie-optimalisatie, zodat u zich kunt concentreren op het maken van inhoud en het laten groeien van uw bedrijf. Bovendien bieden we veel functies zoals installaties met één klik, automatische back-ups en staging-omgevingen waarmee je wijzigingen aan de website kunt testen in een tijdelijke omgeving die geen invloed heeft op je echte website. Dit maakt het gemakkelijk om met WordPress aan de slag te gaan en maakt het beheren van je website een fluitje van een cent.

Meer weten over onze managed pakketen?

Je kunt een hoop lezen maar het is soms sneller en leuker om even met ons rond de tafel te zitten. We kunnen snel een passend advies geven over hoe we je project een BOOST kunnen geven.

Hoe lang duurt een audit?

Afhankelijk van de omvang en de plug-ins niet al te lang. Het is een handmatig proces. Nadat het is uitgevoerd krijg je spoedig een bericht over de mogelijkheden.

Welke gegevens moet ik geven voor een audit?

We hebben WordPress admin gegevens nodig voor een audit. Soms hebben we ook FTP of databasetoegang nodig maar dit komt bijna nooit voor. Indien gewenst kunnen we de audit ook samen op kantoor doen tijdens een kop koffie.

Wat vinden onze ambassadeurs?

Jouw partner op het Net.

Wil je meer weten over onze producten, diensten of ben je op zoek naar ondersteuning of advies?
JouwNet is een digitaal bureau en wij gaan naast onze producten en diensten ook samenwerking aan met klanten die op zoek zijn naar een digitale partner.
Jouw partner op het Net, © 2022
KVK: 86738895  |  BTW: NL864070615B01
apartmentpencilheartenvelopeuserslaptop-phonebubbleearthsynccodecrossmenulistchevron-upchevron-leftchevron-rightlayers