Verhuisservice

Er zijn veel redenen waarom je een WordPress website wilt verplaatsen. Misschien ben je niet tevreden met je huidige hostingprovider, of misschien wil je gewoon de locatie van je site wijzigen. Wat de reden ook is, JouwNet kan je WordPress website in een mum van tijd snel migreren.

Migratie zonder downtime

Hulp nodig bij het migreren of debuggen of optimaliseren van je WordPress site? Waar andere hosting bedrijven je niet bij helpen, doen wij dat wel.

Email verhuizing

€44,00 / Eenmalig

website verhuizing

€79,00 / Eenmalig

* Genoemde prijzen zijn excl. 21% BTW.
Snelle migraties

Zodra we de inloggegevens van je hostingprovider hebben gekregen, zetten we alle bestanden, databases, DNS-records en e-mailaccounts over naar JouwNet.

Geen downtime

Maak je geen zorgen of de website en je e-mailservice operationeel blijven. Ons team zal al de gegevens snel verplaatsen, zonder downtime.

Krachtig dashboard

Je krijgt toegang tot een dashboard waar je alle diensten kunt beheren, bestellen of terugdraaien. Assistentie nodig? We staan klaar om te helpen!

Overstappen zonder zorgen of downtime

Bent je niet tevreden over je huidige webhostingservice? Zet je website over naar JouwNet! Wij garanderen probleemloze, veilige en snelle hosting. Onze WordPress-experts helpen je bij het migreren van je domein, website, e-mail en we garanderen dat het niet lang duurt. Wij bieden een snelle en veilige migratie zonder downtime! Neem contact met ons op en we bekijken graag uw mogelijkheden.

Vragen over de verhuiservice? We staan voor je klaar!

Wil je meer weten over de verhuisservice? We staan klaar om je te helpen! Ons team van vakkundige medewerkers helpt je graag op weg.

Veelgestelde vragen

Meer weten over de verhuisserice? Laat gerust een berichtje achter.

Welke gegevens hebben jullie nodig voor de migratie?

Als je de website zonder downtime wilt verplaatsen, ontvangen wij graag de gebruikersnaam en het wachtwoord van het huidige klantportaal van je huidige hosting provider. Als je dit niet hebt, kunnen je mogelijk de FTP en MySQL Database gegeven overdragen. Ook ontvangen we graag de verhuiscode van je domeinnaam.

Is de gratis migratie inclusief bij elk pakket?

Bij de WordPress hosting pakketten kun je ervoor kiezen om de migratie zelf op te pakken via onze handleidingen. Mocht je de migratie door ons willen laten uitvoeren dan helpen we graag tegen een kleine vergoeding. Bij de Managed hosting pakketten bieden we de migratie volledig kosteloos aan, zowel voor de site, mailaccounts als het domein.

Bieden jullie ook e-mail aan bij de pakketten?

Wanneer je een e-mailaccount gebruikt via een WordPress-hostingpakket, dan heb je de mogelijkheid om overal e-mails te verzenden en te ontvangen. Onze webmailfunctie biedt je een snelle en eenvoudige manier om e-mails te verzenden en op te halen.

Maken jullie back-ups?

Ja dat doen wij! Van elk WordPress hosting pakketten maken wij elke dag een backup, van zowel je website, databases, mailaccounts en DNS-records. Deze backups kun je zelf herstellen wanneer je maar wil.

Wat vinden onze ambassadeurs?

Jouw partner op het Net.

Wil je meer weten over onze producten, diensten of ben je op zoek naar ondersteuning of advies?
JouwNet is een digitaal bureau en wij gaan naast onze producten en diensten ook samenwerking aan met klanten die op zoek zijn naar een digitale partner.
Jouw partner op het Net, © 2022
KVK: 86738895  |  BTW: NL864070615B01
apartmentpencilheartenvelopeuserslaptop-phonebubbleearthsynccodecrossmenulistchevron-upchevron-leftchevron-rightlayers