Contentmarketing uitbesteden

Tegenwoordig zijn de mogelijkheden en opties van online marketingdiensten overvloedig. Denk aan SEO, SEA, sociale media en CRO. Wat ervoor zal zorgen dat jij met je bedrijf een verschil maakt, is het combineren van deze diensten in een samenhangende strategie. Laat ons je helpen bij het opstellen van het juiste online marketingplan voor jouw bedrijf!

Contentmarketing met de persoonlijke service van JouwNet

Website experts

Wij gaan als webdesign bureau verder door advies te geven over wat je bij ons host.

Ontzorging

Wij kunnen na de livegang diverse taken, zoals contentbeheer, veiligheid en onderhoud uit handen nemen.

Partner in crime

Wij investeren in een langdurige samenwerking en denken graag in oplossingen en niet in beperkingen.

Wat is contentmarketing?

Contentmarketing is een manier om potentiële klanten te bereiken, aan je te binden, te converteren en te behouden. Vandaag de dag is contentmarketing populairder dan ooit. Content marketing laat namelijk vaak succesvollere resultaten zien dan andere vormen van marketing. Dat komt doordat mensen zelf de waardevolle content opzoeken en dus ook zelf willen consumeren. Dit in tegenstelling tot advertenties die consumenten vaak liever vermijden.

Mogelijkheden

zoekmachine optimalisatie

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Wil jij je online aanwezigheid vergroten en maandelijks meer klanten binnen halen? Geen probleem! JouwNet helpt jou bij het schrijven van pagina's, teksten, artikelen en blogs die volledig SEO-geoptimaliseerd zijn. 
Afspraak maken

Online marketing

Wil je vliegensvlug jouw ideeën op een online website zetten, maar heb je niet de tijd of de technische kennis om het zelf te bouwen? Met Managed WordPress Hosting lanceer je met één klik jouw nieuwe website. Personaliseer hem naar de stijl en visie van jouw bedrijf met behulp van thema’s en plug-ins, zodat jouw website precies doet wat jij wilt.
Afspraak maken
Veelgestelde vragen
Kun je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice.
Wat is SEO precies?
SEO is de afkorting van 'zoekmachineoptimalisatie', wat in het kort betekent: het optimaliseren van een website voor zoekmachines. Hoe bedoelen we dat? Alle activiteiten en wijzigingen die zijn toegesneden op het maken van een website, verschijnen hoger in de zoekresultaten op internet.
Waarom is een contentstrategie belangrijk?
Een contentstrategie is een plan met strategische keuzes over je content. Je beschrijft hierin hoe je met content je organisatiedoelstellingen kunt behalen. In je contentstrategie leg je onder meer vast welke content vormen je gebruikt, op welke kanalen je je content verspreidt en met welke frequentie je publiceert. Je doelgroep helpen staat hierin centraal.

Wordt jij onze partner?

Neem contact met ons op, we staan voor je klaar.
menu