Hosting

Ben jij een startende ondernemer of heb je een mkb onderneming en heb jij behoefte aan een partner waar je op kunt vertrouwen? Bij JouwNet bieden wij een compleet hosting pakket waarmee jij ontzorgd wordt van alle technische aspecten die bij een website komen kijken. Dat is lekker!

Hosting met de persoonlijk service van JouwNet

Website experts

Jouwnet gaat net een stapje verder ten opzichte van concurrenten. Wij staan altijd klaar voor advies welk hostingpakket het beste bij jouw bedrijf past. 

Ontzorging

Na de lancering van je website kunnen wij diverse taken uit handen nemen. Denk aan contentbeheer, veiligheid en onderhoud, we kunnen je er allemaal van ontzorgen. 

Partner in crime

Wij investeren in een langdurige samenwerking. We denken dan ook graag in oplossingen en niet in beperkingen. Samen tillen we jouw bedrijf naar een hoger niveau!

Kies de hosting die bij jouw past!

Geen idee die welk type hosting het beste bij jouw past? Geen probleem, wij houden het simpel voor je. We bieden twee soorten hosting. Perfect voor een startende of een MKB onderneming!

WordPress hosting

Graag zelf aan de knoppen draaien? Geen probleem. Met een WordPress pakket kun je als startende ondernemer makkelijk aan de slag met jouw nieuwe website!
Meer informatie

Managed WordPress hosting

Zet je je ideeën liever snel online, ook al heb je geen tijd of technische kennis om ze zelf te ontwikkelen? Met een Managed WordPress Hosting-abonnement kun je met slechts één klik een website online lanceren. Kies de tools die je nodig hebt om je nieuwe online aanwezigheid volledig eigen te maken.
Meer informatie

Verhuisservice

Onze experts zitten voor je klaar om de gehele verhuizing van je website volledig uit handen te nemen. Voorafgaand bespreken we samen de verhuisdatum en eventuele details die van belang zijn om de verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Natuurlijk verhuizen we niet alleen je website. Ook je e-mail, databases en andere belangrijke zaken die horen bij je pakket verhuizen we mee. Na je bestelling kun je rustig achterover leunen, want wij doen de rest voor je!
Plan een verhuizing
Veelgestelde vragen
Kun je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice.
Wat is het verschill tussen WordPress hosting en managed server?
Managed WordPress hosting betekent letterlijk dat iemand je WordPress website voor je beheert, in tegenstelling tot WordPress hosting. Met WordPress hosting deel je een server met andere websites, terwijl met Managed WordPress hosting je hulp krijgt die specifiek op jou gericht is.
Kan ik makkelijk verhuizen?
Je website verhuizen kan veel tijd kosten die je misschien niet hebt. Of je hebt gewoon de technische kennis niet en geen zin om daar mee bezig te zijn. Snappen we! Om verhuizen makkelijk voor je te maken hebben zal een van onze techneuten de verhuizing voor je doen Het enige wat je nodig hebt zijn de inloggegevens van je huidige provider en wij doen de rest!
Maken jullie back-ups?
Ja dat doen wij! Van al onze pakketten maken wij elke dag een backup, van zowel je website, databases, mailaccounts en DNS-records. Deze backups kun je zelf herstellen wanneer je maar wil.

Wordt jij onze partner?

Neem contact met ons op, we staan voor je klaar.
menu