Website laten maken

Wil jij een website laten maken waarmee jouw bedrijf zich onderscheidt van de concurrentie? Zoek niet verder! Wij bouwen professionele websites die jou helpen een unieke online aanwezigheid te bieden! 

Plan een gratis adviesgesprek

Neem contact met ons op en laat je website of webshop voor jou werken.
Advies gesprek

Website ontwikkeling met de service van JouwNet

Website experts

Wij gaan als webdesign bureau verder door advies te geven over wat je bij ons host.

Ontzorging

Wij kunnen na de livegang diverse taken, zoals contentbeheer, veiligheid en onderhoud uit handen nemen.

Partner in crime

Wij investeren in een langdurige samenwerking en denken graag in oplossingen en niet in beperkingen.

Maatwerk website laten maken bij JouwNet

Jouw onderneming verdient een website die niet alleen uniek en visueel aantrekkelijk is, maar ook snel laadt, geoptimaliseerd is voor zoekmachines en voldoet aan de laatste technische ontwikkelingen om de groei van jouw bedrijf te ondersteunen. Bij JouwNet bieden wij jou een maatwerk WordPress website, die aan al deze eisen voldoet. 

Uniek design

De website is het uithangbord van je onderneming. De website moet jouw merk ademen! JouwNet ontwikkelt unieke en op maat gemaakte ontwerpen die passen bij de branding, doelstellingen en sfeer van jouw bedrijf. Elk design is uniek en onderscheidend, waardoor jouw onderneming opvalt in deze overvolle markt.

Snelle laadtijd

De laadtijd van jouw WordPress website is van groot belang voor de gebruikerservaring van jouw klanten. JouwNet zorgt voor een snelle laadtijd, waardoor jouw bezoekers niet hoeven te wachten op het laden van pagina's. Daarnaast zorgt een snelle laadtijd voor een hogere plaats in de zoekresultaten... Pluspunt!

SEO-optimalisatie

Vaak wordt een website eerst gebouwd en achteraf pas SEO-geoptimaliseerd. JouwNet houdt al rekening met de SEO tijdens het ontwikkelen van een WordPress-website. 
Dit betekent dat jouw website meteen is geoptimaliseerd voor zoekmachines, waardoor jouw bedrijf hoger in de zoekresultaten verschijnt. Dit zorgt voor meer organisch verkeer en hogere conversies! 

Flexibiliteit

JouwNet bouwt WordPress websites die flexibel zijn. Hierdoor is het mogelijk de website gemakkelijk aan te passen of uit te breiden naarmate jouw bedrijf groeit. Dit betekent dat jouw website meegroeit met jouw bedrijf en niet beperkt is in zijn mogelijkheden. 
illustratie van maatwerk wordpress website

Onze werkwijze

Website strategie

We starten met een gezamenlijke brainstorm waarin we een duidelijke strategie opstellen. Hierin bespreken we wat de doelstellingen zijn van je bedrijf en beantwoorden we de vraag welke specifieke componenten jouw website nodig heeft om die doelstellingen te bereiken.

Webdesign

Gedurende het webdesign proces wordt het ontwerp van je website gemaakt. De manier waarop de content en informatie van je bedrijf wordt getoond is ontzettend belangrijk. Wij creëren een uniek design dat aansluit bij jouw wensen, zonder dat dit ten koste gaat van conversies of gebruiksvriendelijkheid. Uiteraard wordt je als klant altijd meegenomen in het proces en heb je altijd de mogelijkheid om je wensen bij te sturen of bij te schaven.

Implementatie en livegang

Wanneer de website is gebouwd en je 100% tevreden bent met het resultaat, is het tijd om live te gaan! Voordat we jouw nieuwe website lanceren, krijg je van ons een WordPress training, zodat je zelf nog tekstuele aanpassingen kunt maken als je dat wilt. Heb je geen behoefte om de website zelf te beheren? Geen probleem, na de lancering van je website kunnen we je blijven adviseren en bijstaan door middel van een onderhoudspakket. 
Veelgestelde vragen
Kun je het antwoord dat je zoekt niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice.
Wat zijn de voordelen van een website laten maken door een internetbureau?
Een website laten maken heeft veel voordelen. Het kost jou bijna geen tijd, waardoor jij je kan focussen op de bedrijfsactiviteiten. Maar wat voornamelijk het voordeel is dat professionals jouw website ontwikkelen we een toekomstbestendige website maken.
Wat kost een website bouwen in WordPress?
De kosten van een maatwerk WordPress website maken variëren en zijn afhankelijk van de designkeuzes en welke functionaliteiten er gemaakt dienen te worden. Wil jij graag weten wat je nieuwe project ongeveer zal kosten? Plan een gratis kennismakingsgesprek en kun al je vragen beantwoorden.

Wordt jij onze partner?

Neem contact met ons op, we staan voor je klaar.
menu