DNS wijzigen

Geschatte leestijd: 1 min

Introductie

Met DNS koppel je jouw domeinnaam aan de server waar je website of e-mail wordt gehost. Je beheert jouw DNS eenvoudig via Mijn JouwNet.

DNS wijzigen

• Log in op Mijn JouwNet.
  • Klik in het overzicht op de domeinnaam waarvan je het DNS wilt beheren.
  • Kies voor 'DNS beheer'.
  • Voer de gewenste wijzigingen door en sla deze op.
Ervaringen

Wat vinden onze ambassadeurs?

Jouw partner op het Net.

Wil je meer weten over onze producten, diensten of ben je op zoek naar ondersteuning of advies?
JouwNet is een digitaal bureau en wij gaan naast onze producten en diensten ook samenwerking aan met klanten die op zoek zijn naar een digitale partner.