Aan de slag met e-mail van JouwNet

Geschatte leestijd: 2 minuten

Introductie

Met e-mail van JouwNet kun je eenvoudig e-mailen met je eigen domeinnaam. Binnen 3 stappen heb je jouw mail ingesteld en kun je aan de slag. In dit artikel leiden we je door de stappen heen.

Stap 1: E-mailadressen aanmaken

We beginnen met het aanmaken van jouw e-mailadressen. Dit regel je eenvoudig via Mijn JouwNet:

• Log in op mijn JouwNet
  • Ga naar 'Diensten'.
  • Klik op je webhosting.
  • Ga naar de tab 'Control panel access' en klik op 'Login op je webhosting pakket'.
  • Klik link in het menu op 'Mail'.
  • Klik op de knop 'Create Email Address'
  • Vul de gegevens in en klik op 'create'.

Stap 2: Mailen via de Webmail

Zijn je e-mailadressen aangemaakt? Mooi! Dan kun je nu beginnen met mailen. In Mijn Hostnet zie je, naast de knop 'E-mailadres toevoegen', een link naar de Webmail. Door hier in te loggen met je zojuist aangemaakte logingegevens, kun je e-mail lezen en versturen. Ben je op zoek naar handige tips voor de Webmail? Je vindt ze in de handleiding Aan de slag met JouwNet Webmail.

Stap 3: Mail instellen in een e-mailprogramma

Misschien gebruik je al een e-mailprogramma op je computer, telefoon of tablet. Het is handig om je mail bij JouwNet ook in te stellen in dit programma. Zo heb je al je mail op 1 plek. Kies hieronder jouw e-mailprogramma. Wij laten je dan stap voor stap zien hoe je je mail instelt.

E-mailadres instellen op Android
E-mailadres instellen in Gmail
E-mailadres instellen op iPhone of iPad
E-mailadres instellen in Mac Mail
E-mailadres instellen in Mail voor Windows 8
E-mailadres instellen in Outlook
E-mailadres instellen in Thunderbird

Klaar!

Is je e-mail ingesteld in het e-mailprogramma? Gefeliciteerd! Dan heb je nu alle stappen doorlopen. Mocht je onverwacht ergens tegenaan lopen, weet dan dat je altijd contact met ons kunt opnemen.

Ervaringen

Wat vinden onze ambassadeurs?

Jouw partner op het Net.

Wil je meer weten over onze producten, diensten of ben je op zoek naar ondersteuning of advies?
JouwNet is een digitaal bureau en wij gaan naast onze producten en diensten ook samenwerking aan met klanten die op zoek zijn naar een digitale partner.