E-mailadres instellen in Outlook

Geschatte leestijd: 1 min

Introductie

Account toevoegen

• Open Outlook
  • Klik in het menu op 'Bestand'.
  • Kies voor 'Account toevoegen'.
  • Vul je e-mailadres in.
  • Klik op 'Geavanceerde opties'.
  • Vink de optie 'Ik wil mijn account handmatig instellen' aan.
  • Klik op 'Verbinding maken'.

IMAP-instellingen
We raden je aan jouw e-mail in te stellen volgens het IMAP-protocol:

Selecteer 'IMAP' als accounttype.
Vul bij de inkomende e-mail het volgende in:
(Binnenkomende) IMAP-server: Jouw eigen domeinnaam (bijvoorbeeld: jouwnet.nl)
Poort: 993
Versleutelingsmethode: 'SSL/TLS'
'Aanmelding via beveiligd-wachtwoordverificatie (SPA) vereisen': laat dit uitgevinkt staan
Vul bij de uitgaande e-mail het volgende in:
(Uitgaande) SMTP-server: Jouw eigen domeinnaam (bijvoorbeeld: jouwnet.nl)
Poort: 587
Versleutelingsmethode: 'STARTTLS'
'Aanmelding via beveiligd-wachtwoordverificatie (SPA) vereisen': laat dit uitgevinkt staan

Verbinding maken

• Klik op 'Volgende'.
  • Vul het wachtwoord van het account in.
  • Klik op 'Verbinding maken'.
  • Klik op 'OK'.

Je e-mailadres is nu ingesteld in Outlook.

Wat vinden onze ambassadeurs?

Jouw partner op het Net.

Wil je meer weten over onze producten, diensten of ben je op zoek naar ondersteuning of advies?
JouwNet is een digitaal bureau en wij gaan naast onze producten en diensten ook samenwerking aan met klanten die op zoek zijn naar een digitale partner.
Jouw partner op het Net, © 2023