E-mailadres instellen in Outlook

Categorieën

Account toevoegen

• Open Outlook
  • Klik in het menu op 'Bestand'.
  • Kies voor 'Account toevoegen'.
  • Vul je e-mailadres in.
  • Klik op 'Geavanceerde opties'.
  • Vink de optie 'Ik wil mijn account handmatig instellen' aan.
  • Klik op 'Verbinding maken'.

IMAP-instellingen
We raden je aan jouw e-mail in te stellen volgens het IMAP-protocol:

Selecteer 'IMAP' als accounttype.
Vul bij de inkomende e-mail het volgende in:
(Binnenkomende) IMAP-server: Jouw eigen domeinnaam (bijvoorbeeld: jouwnet.nl)
Poort: 993
Versleutelingsmethode: 'SSL/TLS'
'Aanmelding via beveiligd-wachtwoordverificatie (SPA) vereisen': laat dit uitgevinkt staan
Vul bij de uitgaande e-mail het volgende in:
(Uitgaande) SMTP-server: Jouw eigen domeinnaam (bijvoorbeeld: jouwnet.nl)
Poort: 587
Versleutelingsmethode: 'STARTTLS'
'Aanmelding via beveiligd-wachtwoordverificatie (SPA) vereisen': laat dit uitgevinkt staan

Verbinding maken

• Klik op 'Volgende'.
  • Vul het wachtwoord van het account in.
  • Klik op 'Verbinding maken'.
  • Klik op 'OK'.

Je e-mailadres is nu ingesteld in Outlook.

menu