Email wachtwoord wijzigen

Categorieën

Voor elk e-mailadres bij JouwNet krijg je een email adres en een email wachtwoord. Jouw email wachtwoord kun je eenvoudig aanpassen via Mijn net:

1. Log in op Mijn net.
  2. Navigeer in het dashboard naar webhosting en klik op de domeinnaam waarvan je het email wachtwoord wilt wijzigen.
  3. Klik vervolgens op "Control panel access" en klik op de knop "Login op je webhosting pakket"
  4. Dit is het beheer paneel van jouw webhostingpakket. Navigeer vervolgens links in het menu naar "mail" en klik op het e-mailadres wat je wilt wijzigen.
  5. Vul je nieuwe wachtwoord in en klik op de knop "OK" Je e-mailwachtwoord is nu succesvol gewijzigd. Vergeet niet om het wachtwoord ook te wijzigen in je e-mailprogramma (bijvoorbeeld Outlook).
menu