Nieuw e-mailadres aanmaken

Categorieën

In Mijn Net kun je zelf nieuwe mailboxen aanmaken. Hiervoor volg je onderstaande stappen:

1. Log in op Mijn net.
  2. Navigeer in het dashboard naar webhosting en klik op de domeinnaam waarvan je het email wachtwoord wilt wijzigen.
  3. Klik vervolgens op "Control panel access" en klik op de knop "Login op je webhosting pakket"
  4. Dit is het beheer paneel van jouw webhostingpakket. Navigeer vervolgens links in het menu naar "mail" en klik op de knop "Create email address"
  5. Vul je e-mailadres en wachtwoord in en klik op de knop "OK"

Het nieuwe e-mailadres is nu aangemaakt.

menu