Over JouwNet

Ons verhaal

We waarderen het enorm dat je ook de tijd neemt om wat meer over ons te weten te komen. Persoonlijk contact is voor ons dan ook ontzettend belangrijk en een kernwaarde binnen ons bedrijf. Het is dan ook niet voor niets dat ons bedrijf JouwNet heet. Sterker nog, de oprichting van JouwNet is het resultaat van een ambitie, passie en jarenlange vriendschap. Het was eind 2022 toen we (Nick & Roy) besloten om de krachten samen te bundelen. Het was een meer dan logische stap aangezien we met onze expertises en netwerk steeds vaker benaderd werden voor nieuwe uitdagingen.

Ontmoet Nick Kuijpers

Nick is de technische stabiliteitsfactor van JouwNet. Als die-hard techneut werkt hij uitsluitend op linux systemen en is geen onbekende van Open-Source. Nick weet als geen ander hoe hardware en softwaresystemen met elkaar praten. Sommige geloven zelfs dat ze dezelfde taal spreken… En wat vindt Nick belangrijk? Twee woorden: stabiliteit en snelheid. Binnen JouwNet kom je Nick naast het opzetten van infrastructuren ook vaak tegen tijdens het ontwikkelen van Wordpress websites. Naast JouwNet is Nick vaak te vinden in de sportschool of onderneemt Nick leuke activiteiten met vrienden en familie.

Ontmoet Roy Van Der Zon

Roy is de creatieve die soms een tikkie impulsief is. Als je vraagt wat hij doet verwijst hij naar het Communicatie Multimedia Design Domein. Hij houdt zich met alles bezig waar de eindgebruiker mee te maken heeft. Visueel ontwerp, User Experience design, front-end en backend zijn de facetten waar Roy zich dagelijks mee bezig houdt. Of het nu gaat om een maatwerk full-fledged project of werken binnen bestaande oplossingen zoals Wordpress of Woocommerce, Roy kan er waarschijnlijk wel wat mee. Buiten JouwNet is Roy eigenlijk altijd iets aan het ondernemen met vrienden of familie. In niets doen is hij niet zo goed.

Ondernemend

JouwNet is veel meer dan een partner die “even een website in elkaar flanst”. Een website is een levend “iets” en heeft liefde en aandacht nodig (Daar heb je groene vingers voor nodig!). Naast JouwNet zijn wij altijd al ondernemend bezig geweest. We merken dat we met onze ervaring, ondernemersinzicht en netwerk ook strategisch en conceptueel veel betekenen voor onze relaties. Deze ondernemende insteek brengt ons continu bij nieuwe innovaties die we dan ook weer al te graag delen met

Wordt jij onze partner?

Neem contact met ons op, we staan voor je klaar.
menu