Berg Zonwering

Introductie over Berg Zonwering

Berg zonwering is een specialist in zonwering, garagedeuren en rolluiken. Richard, de eigenaar, en zijn team hebben jarenlange ervaring in de gehele montage van deze producten en bieden een laagdrempelige samenwerking. Hierdoor is Berg zonwering al voor velen een vertrouwd contactpersoon wanneer ze hulp nodig hebben bij de montage van verschillende producten. 

De vraag

De website van Berg zonwering was erg verouderd en niet erg gebruiksvriendelijk voor klanten. De eigenaar werd ook vaak gebeld door bestaande én nieuwe klanten met vragen over de producten. Daarom werd aan JouwNet de vraag gesteld een nieuwe website te ontwikkelen die gebruiksvriendelijk is en waar klanten zelfstandig veel informatie kunnen vinden over de producten. 


De oplossing

Veel vragen waarvoor klanten van Berg zonwering de eigenaar bellen, kunnen beantwoord worden door de antwoorden op deze veel voorkomende vragen terug te laten komen op de website. Op de nieuwe website zullen klanten worden aangesproken op ‘nieuwe klanten’ en ‘bestaande klanten’. Hier zullen de veelgestelde vragen ook gecategoriseerd op worden. Hierdoor wordt de klant per doelgroep door de website geleid en kan de klant snel het antwoord vinden op zijn of haar vraag.


berg zonwering

Resultaat

De nieuwe website van Berg zonwering heeft ervoor gezorgd dat de eigenaar zich weer een stuk meer kan focussen op zijn passie; het klussen en monteren zelf! Dankzij de nieuwe website hoeft Richard zich minder bezig te houden met het beantwoorden van ‘onnodige’ telefoontjes van nieuwe én bestaande klanten. Daarnaast heeft het design van de nieuwe website en de seo optimalisatie gezorgd voor een boost aan nieuwe afspraken!


Jouw bedrijf ook laten groeien?

JouwNet is gespecialiseerd in het bouwen van effectieve, functionele WordPress-websites die eenvoudig kunnen worden aangepast aan jouw wensen. Met onze multidisciplinaire aanpak stemmen we diverse technische aspecten af zodat alles soepel verloopt, naast het behalen van hoge conversies en het geven van een passende vormgeving aan uw site voor uw doelgroep. Dus heb je een nieuwe site nodig?
Advies gesprek
menu