Eetcafé Lef

Introductie over Eetcafé Lef

Eetcafé Lef is een gezellig restaurant, centraal gevestigd in Lisse. Het restaurant is een heerlijke plek om te ontbijten, zakelijk te lunchen, uitgebreid te dineren, maar ook om ‘s avonds te borrelen. Daarnaast heeft Lef een zeer geschikte zaal voor diverse doeleinden. Daarom stelt Eetcafé Lef hun restaurant beschikbaar om te huren voor feesten, vergaderingen, bijeenkomsten of trouwerijen. Voor elke gelegenheid bieden ze mensen aan om lekker te komen genieten van hun heerlijke gerechten. 

De vraag

Eetcafé Lef vond het tijd voor vernieuwing! De toenmalige website van Lef was verouderd en de huisstijl van de website klopte niet meer met de huisstijl van het restaurant. Zo hadden ze destijds al een nieuw logo dat ze gebruikten in het restaurant zelf, maar op de website werd nog het oude logo gebruikt. Eetcafé Lef wilde graag dat JouwNet met een nieuwe, frisse blik een website zou ontwikkelen die eenzijdig beeld zou creëren voor de gasten van het restaurant. 


De oplossing

JouwNet ging aan de slag met het ontwerpen van een design voor de website die volledig aansluit bij de nieuwe huisstijl van Eetcafé Lef. Daarnaast wilde JouwNet een dynamische menukaart ontwikkelen, waardoor de bezoeker makkelijk en snel het menu van Eetcafé Lef kan bekijken. Naast dat dit gebruiksvriendelijkheid biedt, is dit ook een fijne toevoeging voor Lef zelf. Bij veranderingen van de menukaart, kan Eetcafé Lef namelijk zelf eenvoudig het menu op de website wijzigen en aanpassen. 


Eetcafe lef

Resultaat

Het nieuwe design van de website sluit perfect aan bij de uitstraling en sfeer van het restaurant Eetcafé Lef. Daarnaast is de website seo geoptimaliseerd en gebruiksvriendelijk gemaakt. Dit heeft voor een boost aan nieuwe bezoekers gezorgd. Google Analytics laat namelijk zien dat het aantal bezoekers verdrievoudigd is sinds de lancering van de nieuwe website. JouwNet is trots op het resultaat en kijkt terug op een fijne samenwerking!


Jouw bedrijf ook laten groeien?

JouwNet is gespecialiseerd in het bouwen van effectieve, functionele WordPress-websites die eenvoudig kunnen worden aangepast aan jouw wensen. Met onze multidisciplinaire aanpak stemmen we diverse technische aspecten af zodat alles soepel verloopt, naast het behalen van hoge conversies en het geven van een passende vormgeving aan uw site voor uw doelgroep. Dus heb je een nieuwe site nodig?
Advies gesprek
menu