Kas20

Introductie over Kas20

Kas20 is een meubelbedrijf gerund door de twee broers Gijs en Tom en hun zus Fleur. Wat begon als een kleinschalig meubelbedrijf in een kleine loods, groeide al snel uit tot een succesvol meubelbedrijf met bezoekers uit het hele land. Tegenwoordig heeft Kas20 een uitgebreid assortiment en aanbod van verschillende producten. Deze zijn online te bestellen via de website, maar zijn ook te bewonderen in de showrooms die gevestigd zijn op vier verschillende locaties in Nederland. Het team van Kas20 houdt zich dagelijks bezig met het ontwikkelen en produceren van nieuwe meubels, zodat het assortiment altijd vernieuwend en interessant is voor de klant!

De vraag

Kas20 streeft ernaar om de klant te blijven interesseren en te verrassen. Ze streven continu naar vernieuwing in hun assortiment, maar Kas20 wil ook graag op andere gebieden innoveren. Zo kwam Kas20 met het idee om een innovatieve winkel te openen waarbinnen zij een volledige nieuw experience voor de klant creëren. Ze wilden graag een winkel openen waarin het koopproces voor de bezoeker zó makkelijk wordt gemaakt, dat er geen personeel in de winkel aanwezig hoeft te zijn.


De oplossing

Wij vonden dit een erg interessant en innovatief concept en wilden hier graag mee aan de slag gaan. Het doel werd om tablets in te richten waarop de klant in de winkel gemakkelijk zelf meubels kan samenstellen.

Hiervoor was het in eerste instantie belangrijk om uit te zoeken welke tablets het meest geschikt zijn voor het concept. Vervolgens is er een app ontwikkeld die gekoppeld is met Shopify om bestellingen te kunnen verwerken. KAS20 had al een website op Shopify gemaakt door JouwNet. Binnen de bestaande website zijn product varianten toegevoegd die alleen binnen de kioskmodus getoond worden. Ook is het mogelijk om verschillende productvarianten per winkel te tonen of te verbergen. Hierdoor kan de website onder één systeem online en fysiek verschillende toepassingen hebben. Dit zorgt er ook voor dat er slechts onderhoud nodig is voor één systeem. Het was belangrijk om de kioskmodus veilig, beheersbaar en gebruiksvriendelijk te maken zodat er geen personeel nodig is om de klant te begeleiden.


Kas20 case

Resultaat

JouwNet heeft een tablet en een app ontwikkelt die het voor de bezoekers in de winkel mogelijk maakt om zelf tafels samen te stellen. Nadat de klant de gewenste tafel heeft samengesteld kan de klant deze direct bestellen zonder dat hier enig personeel van Kas20 voor nodig is. Wanneer er wel advies nodig is, is er op de tablet een knop waar de klant direct met een adviseur van Kas20 kan bellen. Wanneer de klant een ontwerp gemaakt heeft en heeft besloten deze te bestellen, kan de klant via hun telefoon een QR-code scannen. Vervolgens kan de klant zelf gemakkelijk en veilig afrekenen op hun eigen telefoon. Wanneer de klant nog even thuis wilt nadenken, kan de klant zijn e-mailadres achterlaten. De zelf ontworpen tafel wordt dan naar dit e-mailadres gestuurd, waardoor de klant ook later het product alsnog kan bestellen.


Jouw bedrijf ook laten groeien?

JouwNet is gespecialiseerd in het bouwen van effectieve, functionele WordPress-websites die eenvoudig kunnen worden aangepast aan jouw wensen. Met onze multidisciplinaire aanpak stemmen we diverse technische aspecten af zodat alles soepel verloopt, naast het behalen van hoge conversies en het geven van een passende vormgeving aan uw site voor uw doelgroep. Dus heb je een nieuwe site nodig?
Advies gesprek
menu