Menken Werkbladen

Introductie over Menken Werkbladen

Menken Werkbladen is een echt familiebedrijf, inmiddels is de 3e generatie al werkzaam in het bedrijf. Menken Werkbladen is gespecialiseerd in het fabriceren van bladen met een kunststof toplaag. Al sinds 1984 levert het bedrijf echte vakmanschap in werkbladen. Het assortiment biedt een brede keuze in soorten, maten en vormen. Van aanrechtblad tot barblad en van bureau tot wastafel element. Menken Werkbladen is gericht op de zakelijke markt en levert dus alleen business to business. De werkbladen zijn voor de particulier verkrijgbaar via diverse keukenspeciaalzaken, bouwmarkten en aannemers.

De vraag

Menken Werkbladen wilde zich klaarstomen voor de toekomst. Ze realiseren dat het steeds belangrijker wordt om een sterke website te hebben die goed vindbaar is voor de klant. In eerste instantie wilden ze dit bereiken door wijzigingen te doen aan hun huidige website. Na een aantal wijzigingen doorgevoerd te hebben, bleek dat een volledig nieuwe website bouwen efficiënter zou zijn dan continu wijzigingen te moeten blijven aanbrengen in de verouderde website. JouwNet bracht dit als advies uit en na overleg met Menken Werkbladen kwamen samen de conclusie om inderdaad aan de slag te gaan met het bouwen van een nieuwe website.


De oplossing

JouwNet ging aan de slag met een nieuwe website voor Menken Werkbladen. Menken Werkbladen zou een volledig nieuwe en toekomstbestendige website krijgen met een een professionele uitstraling. De website zal dienen als een mooi visitekaartje waarbij de klant inspiratie kan halen en een impressie krijgt van het werk van Menken Werkbladen.
De website zal gemaakt worden in wordpress met een module voor webshops genaamd WooCommerce. Deze module zal een uitbreiding geven aan de website van Menken Werkbladen. Eerder vertoonden ze nog niet veel producten op hun website. Door deze module kunnen er wel producten worden


Case menken werkbladen

Resultaat

De nieuwe website van Menken Werkbladen staat als een huis. De website begeleidt de klant door een inspirerende omgeving waarbij de werkbladen worden gepresenteerd. Een opvallend onderdeel van de website zijn de afbeeldingen die een impressie geven van het vakmanschap van Menken Werkbladen. Wanneer de klant tijdens het scrollen door de afbeeldingen een bepaald product interessant vindt, kan de klant op een icoontje klikken waardoor de klant meteen naar de pagina van dat product geleid wordt. Op de website is een digitale catalogus van de producten van Menken Werkbladen gemaakt. Hierdoor kan de zakelijke klant makkelijk navigeren door de producten en productinformatie verschaffen wanneer hij deze wilt inkopen.


Jouw bedrijf ook laten groeien?

JouwNet is gespecialiseerd in het bouwen van effectieve, functionele WordPress-websites die eenvoudig kunnen worden aangepast aan jouw wensen. Met onze multidisciplinaire aanpak stemmen we diverse technische aspecten af zodat alles soepel verloopt, naast het behalen van hoge conversies en het geven van een passende vormgeving aan uw site voor uw doelgroep. Dus heb je een nieuwe site nodig?
Advies gesprek
menu