Mind for Business

Introductie over Mind for Business

Mind for Business is een online marketingbureau die zich wijdt aan het helpen van bedrijven om te groeien en hun maximale potentie te bereiken. Dit doet het team met veel enthousiasme en toewijding. Mind for Business analyseert een merk en de hele marketing funnel, vervolgens wordt de juiste strategie gekozen zodat het merk groeit en verbetert. Het jonge en dynamische team werkt nauw samen zodat elke expertise in de marketing wereld met elkaar wordt verbonden en op elkaar wordt afgestemd. Van social media advertising tot SEA en van Conversion rate optimization tot content creatie, Mind for Business zorgt ervoor dat het team van alle markten thuis is op het gebied van online marketing.

De vraag

Het team van Mind for Business had in eerste instantie een website gemaakt op WordPress met een standaard thema. Echter liepen ze tegen het probleem dat ze vaak wilden afwijken van het thema in het design en dit is bij een gekozen thema niet mogelijk. Mind for Business wilde graag een mooie, dynamische en uitgebreide website waarbij de services en de identiteit van het bedrijf sterk worden neergezet. JouwNet gaf hierbij het advies om een nieuwe website te laten maken, waardoor ze al hun wensen over het design van de website konden realiseren. Mind for business had een aantal specifieke wensen voor de website en  wilde graag de vrijheid om zelf aanpassingen te kunnen maken aan de website. Daarnaast vonden ze het belangrijk dat de website snel is, een goede navigatie heeft en dat de website goed gevonden wordt in meerdere talen.


De oplossing

Mind for business had zelf een goed beeld van hun eisen en hoe de website eruit moest komen te zien. Daarom was er afgesproken om regelmatig meetings in te plannen waarbij ze hun wensen en eigen inbreng kunnen uitspreken. Hierdoor zou JouwNet exact kunnen maken wat zij voor ogen hebben. 

Om het mogelijk te maken dat Mind for Business zelf wijzigingen kan aanbrengen op de website, zal JouwNet een vaste huisstijl ontwikkelen voor de website. Hierbij zal de indeling en de content gewijzigd kunnen worden door de klant zelf, zonder dat de huisstijl veranderd. Mind for Business zou hierdoor in de toekomst makkelijk content kunnen veranderen op hun website zonder dat ze hier JouwNet voor nodig hebben.


Resultaat

JouwNet heeft een volledig nieuwe website ontworpen en ontwikkeld aan de hand van de wensen van Mind for Business. Voor dit online marketingbureau hebben we gezorgd dat de website compleet in de stijl is van het bedrijf en dat het een moderne, jonge, maar professionele uitstraling heeft voor de klanten van Mind for Business. Daarnaast is de website zo ontworpen dat de website simpel en snel is, maar tegelijkertijd erg gebruiksvriendelijk en seo geoptimaliseerd is. Daarnaast heeft JouwNet de volledige website beschikbaar gemaakt in het Nederlands en Engels. 

JouwNet heeft een vaste huisstijl ontwikkeld voor de website waarbij Mind for Business zelf aanpassingen kan doen in de indeling en content van de website. Er is een sterke, vaste en toekomstbestendige basis gemaakt voor de website van Mind for Business. Op lange termijn kan deze uitgebreid worden naar de wensen die Mind for Business op dat moment heeft.


Jouw bedrijf ook laten groeien?

JouwNet is gespecialiseerd in het bouwen van effectieve, functionele WordPress-websites die eenvoudig kunnen worden aangepast aan jouw wensen. Met onze multidisciplinaire aanpak stemmen we diverse technische aspecten af zodat alles soepel verloopt, naast het behalen van hoge conversies en het geven van een passende vormgeving aan uw site voor uw doelgroep. Dus heb je een nieuwe site nodig?
Advies gesprek
menu