TranspaClean

Introductie over TranspaClean

Het bedrijf TranspaClean heeft een platform ontwikkeld die de samenwerking tussen schoonmaakpartijen inzichtelijk maakt. Via dit platform kunnen facilitaire dienstverleners en opdrachtgevers op een makkelijke manier samenwerken. Het platform zorgt ervoor dat operationele afspraken, status afhandelingen en communicatie geborgd worden en beschikbaar zijn voor alle betrokken partijen. 

De vraag

TranspaClean wilde graag een website die aansluit bij het platform dat ze bieden. Belangrijke waarden van het TranspaClean platform zijn: rust, vertrouwen, samenwerken, modern en vriendelijk. Het was dan ook belangrijk dat website deze waarden zou ademen. Daarnaast was het van belang dat de website overzichtelijk en simpel zou zijn voor de klant. TranspaClean heeft 6 verschillende branches die ze aanspreken met het platform. Daarom was het ook de vraag aan JouwNet de website zo in te richten dat iedere soort klant op de juiste manier gestroomlijnd wordt naar de juiste informatie.


De oplossing

Op de website van TranspaClean zou veel informatie en content komen, daarom was het belangrijk dat JouwNet de overzichtelijkheid en simpliciteit van de website voorop stelde tijdens het ontwikkelen van de website. 

JouwNet was ook betrokken bij de eerste website van TranspaClean, waardoor er een duidelijk beeld was van het product en de belangrijkste waarden van het bedrijf die moesten terugkomen op de website. 

JouwNet moest dus een website ontwikkelen waar veel verschillende soorten content, voor veel verschillende soorten klanten overzichtelijk op één website te vinden is. Daarnaast moet de website speels zijn, maar moet de website ook een weerspiegeling geven van de belangrijkste kernwaarden van TranspaClean, zoals rust en vertrouwen.


Resultaat

JouwNet heeft een zeer uitgebreide website ontwikkeld met veel verschillende soorten content. JouwNet heeft verschillende creatieve oplossingen gebruikt om de website speels, maar toch overzichtelijk te maken. 

Voor de 6 verschillende soorten klanten zijn er 6 verschillende omgevingen gemaakt op de website. Hierbinnen zijn er verschillende zoek- en filtermogelijkheden die het voor de klant makkelijk maken de juiste informatie te vinden. Ook zijn er relevante casussen en klantverhalen gelinkt aan de pagina’s waardoor de klant makkelijk kan doorklikken naar een klantverhaal die past bij de informatie waar de klant geïnteresseerd in is.

 


Jouw bedrijf ook laten groeien?

JouwNet is gespecialiseerd in het bouwen van effectieve, functionele WordPress-websites die eenvoudig kunnen worden aangepast aan jouw wensen. Met onze multidisciplinaire aanpak stemmen we diverse technische aspecten af zodat alles soepel verloopt, naast het behalen van hoge conversies en het geven van een passende vormgeving aan uw site voor uw doelgroep. Dus heb je een nieuwe site nodig?
Advies gesprek
menu