Welke hosting past bij jou?

Bij het beslissen welk type hosting voor jouw website kiest, is het belangrijk om de verschillen te begrijpen tussen shared hosting, WordPress hosting VPS-hosting en managed hosting. Doe de test om te zien op type hosting jouw website het beste past.


Shared hosting pakket

%

Managed WordPress

%

Managed VPS

%

%
%
%

Wat is een shared hosting pakket?

Als het gaat om webhosting, zijn er een paar verschillende soorten services om uit te kiezen. Een van de meest voorkomende is shared hosting, wat perfect is voor kleine bedrijven of individuen die net beginnen op internet. Bij shared hosting wordt uw website gehost op een server die wordt gedeeld met andere websites. Dit is een meer betaalbare optie dan dedicated of VPS-hosting, en is geweldig voor degenen die niet alle toeters en bellen nodig hebben die bij die opties horen.

Wat is een WordPress hosting pakket?

WordPress-hosting is een type webhostingservice die speciaal is ontworpen om WordPress-websites te hosten. Er zijn verschillende WordPress-hostingpakketten beschikbaar, dus het is belangrijk om degene te kiezen die bij u past. Het meest voorkomende type WordPress-hosting is shared hosting, waarbij uw website serverruimte deelt met andere websites. Shared hosting is een goede optie voor kleine bedrijven of bloggers die net beginnen.

Als je een grotere website hebt of veel verkeer ontvangt, moet je mogelijk upgraden naar een Managed WordPress hosting of managed VPS. in beide gevallen geeft het je meer controle over de serveromgeving en stelt het je in staat software en applicaties op maat te installeren.

Wat is een managed wordpress hosting?

managed WordPress-hosting is een vorm van webhosting die speciaal is ontworpen voor WordPress-websites. Met managed WordPress-hosting zorgt uw host voor alle technische aspecten van het runnen van uw website, inclusief back-ups, beveiliging en updates. Dit kan een goede optie zijn als u niet de tijd of de kennis heeft om deze zaken zelf te regelen.

Bij het beslissen of managed WordPress-hosting een geschikte optie voor jou is, zijn er een paar dingen waarmee u rekening moet houden. Vraag jezelf eerst af hoe comfortabel je bent met het beheren van je eigen website. Als u zich hier niet prettig bij voelt, is managed WordPress-hosting de juiste oplossing voor u.

Wat vinden onze ambassadeurs?

Jouw partner op het Net.

Wil je meer weten over onze producten, diensten of ben je op zoek naar ondersteuning of advies?
JouwNet is een digitaal bureau en wij gaan naast onze producten en diensten ook samenwerking aan met klanten die op zoek zijn naar een digitale partner.
Jouw partner op het Net, © 2023
KVK: 86738895  |  BTW: NL864070615B01
apartmentpencilheartenvelopeuserslaptop-phonebubbleearthsynccodecrossmenulistchevron-upchevron-leftchevron-rightlayers